Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)

de lilik in Mancaruri de post, 14 Sep 2012 | 22679 vizualizari

 

Este o mancarica simpla si delicioasa,ideala in zilele de post si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei marisori
  • 3 cartofi marisori
  • 1 ceapa rosie micuta
  • 3-4 rosii
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post):

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem cubulete;dovleceii ii spalam,le taiem capetele apoi ii taiem cubulete.

Rosiile le decojim si le facem suc cu blenderul.

Punem ceapa la calit cu putin ulei de masline si cand incepe sa se rumeneasca punem cartofii si dovleceii,ii lasam putin apoi punem sucul de rosii si putina apa cat sa ajunga la nivelul legumelor si lasam sa fiarba 10-15 minute cu capacul,apoi punem sare,piper si mai lasam sa fiarba fara capac 5-10 minute,pana dovleceii si cartofii sunt fierti,dar fara sa se desfaca in cratita.

Dam deoparte,punem patrunjel verde si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu cartofi, de post